Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Крем Супи»Кремсупа с яйца

Кремсупа с яйца

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Кремсупа с яйца1 / 2
23/06/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • бульон - говежди 150 мл.
  • сметана - 100 гр.
  • яйца - 3 бр. жълтъци
  • пилешко месо - 100 гр. или 100 гр. шунка
  • черен пипер
  • гъби - 50/70 грама
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Жълтъците се разбиват със сметаната и се затоплят при постоянно бъркане на водна баня. Добавя се бульона и бъркането продължава, докато супата започне да се сгъстява. Прецежда се в затоплен съд, прибавят се пилешкото месо (или шунката), гъбите, черен пипер, сол и се поднася.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
52
42
32
20
10
Дай твоята оценка: