Лук със сирене

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
4k
02/04/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 017
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сиренето се нарязва на парчета, а лукът - на колелца.

Нареждат се на пластове в тенджера заедно с маслото и счуканият чесън. Поръсва се с черен пипер и се залива с виното.

Оставя се на слаб огън да се задуши за 15 минути. Ястието се сервира топло.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар