Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Крем супи»Пасирана супа от овесени ядки и сирене

Пасирана супа от овесени ядки и сирене

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
3144384
Пасирана супа от овесени ядки и сирене1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • сирене - 100 г
  • овесени ядки - 50 г
  • моркови - 40 г
  • целина - 40 г
  • брашно - 20 г
  • прясно мляко - 100 мл
  • масло - 100 г
  • яйца - 1 бр.
  • магданоз - 1 стрък
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Варете овесените ядки в 6 ч.ч. вода, докато омекнат. Сварете зеленчуците и ги пасирайте с овесените ядки.

Сгъстете получената смес с брашното, като я оставите на умерен огън още 5 минути.

Овкусете супата със сол, свалете я от котлона и я застройте с млякото и яйцето.

Натрошете сиренето и го прибавете заедно с маслото в супата. Накрая поръсете с наситнен магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: