Корейска туршия Кимчи

21/02/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне200 мин.
Готвене30 мин.
Общо230 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо11 429
  • Преглеждания за месеца296
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето се нарязва на тънки ивици, поръсва се с готварска сол и се намачква. Оставя се да престои 3 часа и след това се отцежда получилият се сок. Добавят се нарязаните на кръгчета ряпа и лук.

В хаванче се начуква чесънът, червеният пипер, лютите чушки, нарязани на едро и джинджифилът, нарязан на дребно.

Сместа се сипва в тенджера и се добавят морската сол, захарта, натриевият глутамат, соевият сос и водата.

Маринатата се изсипва в тенджерата със зеленчуците, тя се покрива и се оставя за 5-дни на тъмно.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар