Начин на приготвяне
Лукът се нарязва на ситно, морковът се настъргва на ситно ренде.
Каймата се слага в купа, овкусява се, добавят се лукът и моркова и се омесва добре.
В кръгла тавичка, с диаметър 26 см, се слага хартия за печене и се поставя каймата.
Разпределя се добре и се слага да се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност.
През това време гъбата се обелва и се реже на филийки. Доматите се режат на шайби, кашкавалът се настъргва.
Чушката се реже на ивици, а моцарелата на шайби.
След като блатът е готов се вади от фурната. Подреждат се продуктите, като отгоре се слагат кашкавалът и моцарелата.
Връща се във фурната за още 10 минути. Изключително вкусна и засищаща пица.
Пицата от телешка кайма е готова.
Коментари