Риба на шиш

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k3k
Риба на шиш2 / 2
22/02/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • риба - 800 г рибно филе от скумрия или паламуд
  • олио
  • лимони - 1 бр.
  • дафинов лист - 6 - 7 бр.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почиствате рибата и я режете на порции. По желание може да овкусите вътрешността на рибите и да ги нанижете цели.

Овкусявате със сол и черен пипер. Оставяте я да престои така около един час, след което я набождате на ши[, като между парчетата слагате по един дафинов лист.

Печете рибата на скара, като периодично я намазвате с олио. По желание може да сервирате рибата с резени лимон и гарнитура от варени картофи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: