Свеж паламуд на скара

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак315
23/02/2014
"Трябва ви само пресен паламуд и зехтин. Останалото оставете на скарата!"
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 517
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата, нарежете я и я посолете.

След това намажете парчетата с обилно количество зехтин.

Печете на умерена скара.

Поднесете с резени лимон и стръкове магданоз.

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар