Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Свеж паламуд на скара

Свеж паламуд на скара

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k
Свеж паламуд на скара1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
6
"Трябва ви само пресен паламуд и зехтин. Останалото оставете на скарата!"

Необходими Продукти

  • паламуд - 1 бр.
  • зехтин - 3 с.л.
  • лимони - 1 бр.
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата, нарежете я и я посолете.

След това намажете парчетата с обилно количество зехтин.

Печете на умерена скара.

Поднесете изпечения на скара паламуд с резени лимон и стръкове магданоз.

Вижте също как се осолява паламуд или научете как се прави веян паламуд.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: