Панирано филе от риба

МилчоМилчоНовак
08/05/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 743
  • Преглеждания за месеца159
  • Преглеждания за седмицата31
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се изчиства и измива. Подготвената риба се потапя в брашно, разбито яйце и галета.

Рибата се пържи в гореща мазнина до златист цвят.

Рейтинг

5 3
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар