Червена супа с ряпа

Марина НордМарина НордНовак1219
30/05/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 988
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Морковът, лукът, чесънът, целината и солта се сваряват във водата.

Ряпата, цвеклото и зелето се нарязват на дребно и се задушават в мазнината.

Добавят се към супата и се оставят за половин час на слаб огън.

Готовата супа се подправя с лимонов сок и копър. Сервира се гарнирана със сметана.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар