Паламуд с домати и лук на фурна

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак769
01/03/2014
"Вкусен паламуд, който буквално се готви сам "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо17 575
  • Преглеждания за месеца131
  • Преглеждания за седмицата51
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на филийки и го задушете в олиото и малко вода. Наредете отгоре предварително нарязания и посолен паламуд.

Подправете рибата с черен пипер и сложете отгоре нарязаните на филийки домати. Печете в умерена фурна.

Сервирайте с магданоз и резени лимон.

Рейтинг

5 2
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар