Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Маслен орехов сладкиш

Маслен орехов сладкиш

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k3k
Маслен орехов сладкиш1 / 2
03/03/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • масло - 250 г
  • пудра захар - 200 г
  • шоколад - 100 г разтопен
  • яйца - 3 бр.
  • прясно мляко - 100 мл
  • орехи - 100 г
  • бишкоти - 250 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се разбива със захарта до побеляване. Прибавят се едно по едно яйцата, шоколадът, млякото, орехите и натрошените бишкотите.

Всичко се разбърква добре и се изсипва в намокрена тортена форма. Притиска се леко и се оставя 24 часа в хладилника.

След като се извади от формата, тортата се поръсва със смлени орехи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: