Китайска пилешка супа с шунка

Марина НордМарина НордНовак1219
25/06/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 062
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се сварява в малко вода и се нарязва на ситно.

Добавят се нарязаните шунка и бамбук и се заливат с бульона.

Обира се пяната, която се получава при варенето и се добавя виното, олиото и солта.

Готовата супа се сервира гореща.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар