Начин на приготвяне
За тези хрупкави бисквити разбих 1 яйце с 3/4 чаена чаша захар, добавих какао 2-3 с.л., олио 1/2 чаена чаша и пълнозърнесто брашно тип 1850 с един бакпулвер до меко тесто.
След което нарязах 1/4 черен шоколад с кардамон и смесих парчетата с тестото.
Покрих с фолио и сложих в хладилника за час.
След това оформих топчета колкото орех и притиснах леко, поставих в тава с хартия за печене.
Трябва да има голямо разстояние между бисквитите, аз не оставих много място и моите си развалиха формата.
Пека пълнозърнестите бисквити на 180 °C за 15 минути.
Получиха се невероятно вкусни хрупкави пълнозърнести бисквити с шоколад с аромат на кардамон.
Коментари