Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Руладини»Свински руладини с прошуто

Свински руладини с прошуто

Анелия ТерзиеваАнелия Терзиева
Готвач
2823k7143
Свински руладини с прошуто
Снимка: Анелия Терзиева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
Порции
3
"Поднасяме сочните руладини с пюре, приготвено от сварени моркови и грах. Наистина тържествено ястие, което ще очарова гостите ви"

Необходими Продукти

  • контрафиле - 400 г
  • сушени домати - 50 г
  • маслини - 1 шепа зелени с чушка
  • прошуто - 100 г
  • риган
  • сол
  • черен пипер
  • за пюрето
  • моркови - 2 бр.
  • грах - 1 консерва (400 г)
  • краве масло
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Леко начукваме свинските филенца, за да ги изтъним.

Овкусяваме с риган, сол, черен пипер.

Върху резен прошуто поставяме едно филенце.

В единия му край поставяме от сушените домати и маслините.

Завиваме на руло. Така приготвените руладини поставяме в йенски съд.

Печем за около 30 мин. След това отваряме за още 10-тина минути, за да хванат златист загар.

Поднасяме сочните руладини с пюре, приготвено от сварени моркови и грах, които намачкваме на едро и подправяме със сол, черен пипер и масло.

Нека ви е вкусно с моите свински руладини с прошуто!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Зорница Христова Михова
Зорница Христова Михова
Чудесно изглеждат!
04.10.2022 07:54