Начин на приготвяне
Една бърза и лесна идея за постни пълнени чушки. Без термична обработка е, така че всички полезни витамини се запазват.
В блендер смиламе бадемите, слънчогледа и сусама.
Към тях прибавяме настърганите на ситно моркови.
Овкусяваме със сол и черен пипер на вкус.
Прибавя се куркумата и се разбърква.
Добавяме оцета и водата. Разбърква се отново добре.
Накрая се прибавя предния лук, който сме нарязали на ситно. Сместа за нашите пълнени чушки е готова!
Чушките се измиват и почистват. Нарязват се на две части през средата.
Чушките се пълнят с плънката.
Тези пълнени сурови чушки с ядки са веган рецепта и също така са подходящи за хората, които се придържат към суровоядство.