Начин на приготвяне
За тази рецепта за азиатски нудли с телешко и кашу е подходящо да се използва дълбок тиган тип уок.
В сусамово олио запържваме месото.
Ако е нарязано наистина на тънко, буквално за няколко минути е готово.Ако искате да е по-златисто, може предварително да го оваляте в брашно.
Изваждаме месото от тигана и на негово място запържваме чесъна, стария лук, джинджифила и половината от зеления лук. За кратко запържваме и кашуто.
Добавяме моркова, колкото да мине през тигана. Връщаме месото към останалите продукти в тигана и добавяме вече сварените нудли.
Заливаме със смес от соевия сос, соса Уорчестър и малко сусамово олио, черен пипер и сол на вкус.
Разбъркваме за кратко, колкото да сме смесят всички компоненти, отстраняваме от котлона и поръсваме с останалия зелен лук.
Можем да добавим още соев сос при поднасяне пастата с телешко.