Панирани калмари с кокос

21/03/2014
Приготвяне120 мин.
Готвене30 мин.
Общо150 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 832
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Калмарите се измиват и изчистват добре. Накисват се в сурово прясно мляко за 2 часа.

Кипват се в подсолена вода за около 3-4 минути. След като поизстинат, се нарязват на колелца.

Потапят се последователно в разбитите яйца и галетата, а след това в кокосовите стърготини, и се панират в силно сгорещена мазнина.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар