Ориз с яйце

Ориз с яйце2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • ориз - 250 г
  • яйца - 1 бр.
  • гъби - 100 г
  • моркови - 1 бр.
  • олио - 2 с.л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте ориза и го сварете в солена вода. Разбийте яйцето с малко сол и на тефлонов тиган го запържете с малко олио, а след това го нарежете на дребно.

Изчистете гъбите и моркова и ги нарежете. Задушете ги в малко олио в тиган с капак. Овкусете със сол и черен пипер. След това разбъркайте ориза с яйцето и гъбите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: