Браунис с шоколад

marcheva14marcheva14
Мастър Шеф
1000
8k
3k
4k
1
27/03/2014
"Това си остава най-лесната и точна рецепта за брауни, която сме опитвали "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо13 900
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата60
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фурната се загрява на 180 градус. Брашното се пресява с бакпулвера.

В купа се разбиват яйцата и захарта до побеляване. Прибавя се ванилията.

Маслото и шоколадът се разтопяват на водна баня. Охлаждат се. Внимателно се прибавят брашното и се разбърква. Изсипва се в намаслена кейкова форма.

Пече се за около 25-30 минути - трябва да има запечена коричка отгоре, а вътре да бъде влажен.

Електронна везна тип кана-30%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Електронна везна тип кана
46.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Работете бързо и точно в кухнята с електронната везна тип кана. Позволява лесно измерване на течни и сухи съставки и директното им сипване в съда за готвене.

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар