Начин на приготвяне
Предварително сварих пилешките бутчета и накъсах. Запазих бульона за супата.
Включих уреда на програма Saute за 15 минути. Добавих малко от бульона и изсипах пресния лук вътре.
Когато започна да къкри, добавих месото и нарязаните моркови, чушки и картофи.
Овкусих с куркума и мащерка. Добавих още малко от бульона. След завиране добавих сирената - без кашкавала.
Разбърках и поставих капака. Оставих да се готви ароматната пилешка супа до приключване на програмата.
За финал изсипах царевицата, разбърках и разпределих по купичките.
Сервирах сиренявата супа, като отгоре настъргах кашкавал.
Прескочете варенето на месото, ако ще използвате гърди
**Импровизирайте с кашкавала в рецептата за пилешка супа със сирена в Instant Pot. Може да вземете различен вид краве кашкавал, за да обогатите още повече вкуса на зимната супа.
Конкретно в този случай аз ползвах кашкавал с боровинки.