Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свинско жулиен по руски

Свинско жулиен по руски

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Свинско жулиен по руски1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4
"Една оригинална и съвсем лесна руска рецепта да приготвяне на ароматно и крехко свинско месо, която нямаме търпение да споделим с вас"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г
  • сланина - 50 г
  • лук - 2 глави
  • кашкавал - 100 г
  • майонеза - 150 г
  • сол - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива, подсушава се, нарязва се на ленти. Лукът се реже на ситно.

Месото и лукът се запържват в разтопена сланина и се посоляват.

Тази смес се разпределя в гювечета, залива се с майонеза и се поръсва с настърган кашкавал. Запича се до златиста коричка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: