Зелена супа с агнешка главичка

06/05/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
"Взимате една агнешка главичка и всички свежи зелени дарове на пролетта и ... получавате разкошна Зелена супа с агнешка главичка"
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 689
  • Преглеждания за месеца146
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешката главичка се сварява в подсолена вода и се обезкостява. Месото се свръща в бульона и се добавя измитите и нарязани спанак, киселец и коприва.

Приготвя се запръжка от нарязаният на ситно лук, брашното и червеният пипер. Запръжката се сипва в супата и след това се застройва с разбитото яйце.

Поръсва се със сол и черен пипер и се сервира гореща. подобни рецепти тук

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар