Свинско с картофи

СтефанияСтефания
Новак
12
176
181
29/04/2014
"Класика, истинска класика! Вадете нотните листа, пардон, тефтерите и запишете рецептата!"
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 913
  • Преглеждания за месеца267
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества
Яхния

Начин на приготвяне

В мазнината запържваме нарязаното месо (до силно зачервяване). Вадим го в една чинийка, и в същата мазнина запържваме ситно нарязания лук и настъргания морков. Връщаме месото, добавяме чаена лъжичка сол (с малък връх) и червения пипер (равна с.л.).

Запържваме още малко, добавяме картофите (нарязани на средно големи парчета), скилидките чесън (цели), чушките, черния пипер и чубрицата (равна ч.л.).

Доливаме с вода (да покрие картофите). Ври, докато картофите са почти готови, слагаме домата (за 15 мин. ако е пресен, 5 - за консерва).

Накрая слагаме нарязания магданоз и оставяме за 5 мин. без капак (за да не си променя цвета).

Дълбока тенджера от неръждаема стомана с двойно дъно 6.3л
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тенджера от неръждаема стомана с двойно дъно 6.3л
62.60 лв.
Виж ››

Дълбока тенджера за приготвяне на голямо количество храна - нито един празник няма да ви се опре! Имате цели 6.3 л, които да напълните със своето въображение и кулинарни умения. Голяма тенджера - голямо удобство!

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар