Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пача»Топла пача или супа от свински крачета

Топла пача или супа от свински крачета

ЛюдмилаЛюдмила
Иноватор
5846k1k5
Топла пача или супа от свински крачета
Снимка: Людмила
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Всеки индивидуално си добавя в порцията по желание оцет и чили на люспи."

Необходими Продукти

  • свински крачета - 2 броя
  • сол
  • черен пипер - зърна
  • дафинов лист 1
  • вода - да покрие продуктите
  • чесън - 2 скилидки
  • чили - на люспи
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чист колаген има в тази свинска супа, която е тип топла пача. Често се приготвя вкъщи, това е един добър начин да си набавим така нужния за ставите колаген по естествен път.

Аз сварих свинските крачета в мултикукър с черен пипер и дафинов лист на програма за варива, след това охладих и отделих месото от кокалите, нарязах го на дребно и го върнах в бульона. Почистих и нарязах чесън и добавих към супата със сол на вкус.

А към топла пача или супа от свински крачета всеки индивидуално си добавя в порцията по желание оцет и чили на люспи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: