Начин на приготвяне
Чушката и морковът се режат на тънки ленти и се запичат за кратко във фурната или фрайъра за около 7-10 минути.
Във фурната се слагат в тава, покрита с хартия за печене.
Каймата се обърква с яйцето и подправките.
В правоъгълна тавичка се слага хартия за печене. Взема се от каймата и се разстила по дъното и нагоре по страните.
Нареждат се зеленчуците и яйцата. Отгоре се захлупва с другата част от каймата.
Гледайте отстрани също да има достатъчно кайма. На мен ми остана малко от каймата и направих отделно две малки мъфинчета от кайма. Показвала съм ги.
Печете рулото Стефани във фурната на 180 °C. Моята е газова и пека около час.
След 30 минути изваждам рулото от кайма от тавичката и го слагам в нормална кръгла тава.
Изливам ненужната течност, преди това и дозапичам руло Стефани стъпка по стъпка.
Източник: Вкусни рецепти с Валерия