Картофена супа

Maria  TonchevaMaria TonchevaНовак6301
07/05/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 802
  • Преглеждания за месеца144
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Беконът се сотира и се отцежда върху кухненска хартия. Лукът също се сотира, докато си промени цвета. Прибавят се картофите и достатъчно вода, за да ги покрие.

Готвят се около 20 мин., или докато картофите омекнат. Разбърква се, прибавя се пилешкият бульон и прясното мляко.

Поръсва се със солта, черният пипер и копърът. При сервиране се поръсва с нарязания на малки парченца бекон. Сервира се гореща.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар