Начин на приготвяне
Разбийте яйцата с щипка сол и прибавете към тях течния подсладител, киселото мляко и сиренето кварк.
Продължете да разбивате с миксер до получаване на гладка и хомогенна смес.
Добавете брашната заедно с ванилията, протеина на прах и бакпулвера. Аз слагам и лъжица Хуск. Разбъркайте добре до цялостното им усвояване.
Пригответе си малка тавичка (20 см диаметър) покрита с хартия за печене. Сипете сместа и на места пуснете плодчета от малиново сладко без захар.
Може да добавите и други горски плодове - пресни или от сладко.
Печете диетичния сладкиш в предварително загрята на 170 °C фурна до златист загар.
Нежен, лек и сочен малинов сладкиш, богат на протеини!
Добър апетит с този нежен протеинов сладкиш!