Хляб в хлебопекарна

НинкаНинкаНовак
21/05/2014
"Точната рецепта и хлебопекарната чуден хляб правят - опитайте и се насладете "
Приготвяне10 мин.
Готвене3 мин.
Общо13 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 050
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • вода - 325 мл
  • олио - 2 с.л.
  • сол - 2 ч.л.
  • захар - 2 с.л.
  • сухо мляко - 2 1/2 с.л. по желание
  • брашно - 600 г
  • мая - 1 и 1/2 ч.л. суха
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изберете програмата за основно тесто на вашата хлебопекарна.

В нея се слагат първо течните съставки - водата и олиото, а след това се добавят солта, захарта, сухо мляко по желание, брашното.

Най-накрая поръсете с маята, затворете и пуснете хлебопекарната.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар