Руски сладкиш с ром и маково семе

Нина НордНина Норд
Джедай
55
03/06/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 618
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със захарта, добавя се сметаната, макът и сместа се оставя за 15 минути.

Добавя се брашното и бакпулверът, след това се добавя ромът и се замесва тесто.

Слага се в намазана с мазнина тава и се пече 35 минути на 200 градуса. Готовият сладкиш се вади, охлажда се и се ръси с пудра захар.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ива
Ива
16.12.2015 17:13
Каква е сметаната?
0
0