Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Мезета»Хрупкави свински пръчици

Хрупкави свински пръчици

Нина НордНина Норд
Джедай
306268
Хрупкави свински пръчици1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • свинско месо - 600 г
  • нишесте - 120 г
  • брашно - 2 с.л.
  • вода - 150 мл
  • олио - 2 ч.ч.
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
  • магданоз - 10 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното се смесва с нишестето и се добавя водата. Месото се реже на ленти и се поръсва със сол и черен пипер.

Овалва се в нишестето и се пържи до златисто. Отцежда се в сито. Сервира се, поръсено с нарязан на ситно магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: