Беларуски холодник от лапад

Нина НордНина НордДжедай
31/05/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене5 мин.
Общо25 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 052
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лападът се измива, нарязва се на ситно и се сварява за 5 минути в два литра вода.

Охлажда се и се добавят нарязаните яйца, краставица и зелен лук.

Добавя се сметаната, захарта, солта и нарязаният на ситно копър.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар