Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребърца»Майсторски свински гърди с кост

Майсторски свински гърди с кост

ЛюдмилаЛюдмила
Иноватор
5866k1k5
Майсторски свински гърди с кост
Снимка: Людмила
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
140 мин.
Порции
2
"Майсторски свински гърди с кост в компанията на задушени в масло гъби печурки и картофи соте!"

Необходими Продукти

  • свински ребра - 1 кг
  • сол
  • олио - 3 с.л.
  • чубрица - 1 ч.л.
  • риган - 1/2 ч.л.
  • черен пипер
  • гъби - 250 г
  • краве масло - 30 г
  • картофи - 4 бр. варени
  • чесън
  • магданоз
  • копър
  • оцет
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свински гърди с кост в компанията на задушени в масло гъби печурки и картофи соте!

Свинските гърди съм мариновала в смес от билки, олио, сол, черен пипер, престояват така минимум час в хладилника.

След изпекох цялото парче свински ребра под фолио с малко водичка в тавичката на 170°C за 2 часа - но си следете месото според вашата фурна.

Гъбите са ясни, нарязани и задушени в масло, накрая посолени и поръсени с магданоз, картофите соте също, сварени картофи, запечатах на тиган, добавих чесън, копър, оцет, сол на вкус!

Имате перфектното ястие - майсторски свински гърди с кост.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: