Начин на приготвяне
Намазнете леко 23-сантиметрова форма и я застелете с хартия за печене.
Разтопете черния шоколад с маслто на водна бяна, след това го охладете бавно, като леко разбърквате - може да сложите съда в купа със студена вода.
Смесете брашното със захарта. Разбийте яйцата в охладената шоколадов смес и добавете към сухите съставки. Добавете шамфъстъка и разтопения бял шоколад.
Прехвърлете сместа за брауни в подготвената тавичка, като може да я разпределите с помощта на шпатула по ъглите.
Изпечете браунито с шамфъстък в предварително загряна 180 градуса фурна за 30-35 минути. Оставете да изстине в изключената фурна за 20 минути.
След това извадете от формата и оставете да се охлади върху решетка. Поръсете с пудра захар и нарежете сладкиша на 12 парчета.