Пандишпан без яйца

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
27/07/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции8 парчета
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 247
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подгответе две 20-сантиметрови форма, като ги намазните с масло и ги застелите с хартия за печене.

В купа смесете пълнозърнестото брашно и бакпулвера, разбъркайте и добавете захарта.

Долейте олиото, водата и ваниловата есенция. Разбъркайте всичко с дървена лъжица за 1 минути. Разделете я на две равни част в двете тави. Изпечете платките в загряна на 180 градуса фурна за около 25-30 минути.

Охладете блатовете и ги извадете от формите. Слепете ги със сладко от ягоди или малини и отгоре поръсете с още малко кристална захар.

Рейтинг

5 0
4 5
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар