Начин на приготвяне
Картофи с наденица на тиган, че на всичко отгоре с гарнитура немска салата с краставици.
Най-напред запечете леко наденичките в сух тиган. Нарежете ги на хапки.
Запържете нарязания на ситно лук и чесън, картофите (на кубченца) и нарязаните на хапки наденички.
Добавете подправките. Готово.
Наденичките винаги могат да бъдат повече, който предпочита с повече месо.
Наденичките могат да се заменят с малотраен колбас, който се добавя, след като картофите са почти готови.
Докато се готви основното ястие, пригответе гарнитурата.
Нарежете една краставица на тънки кръгчета. Посолете и оставете да се отича от течността си за около 10 мин.
Смесете със една ч.л. горчица, 3-4 с.л. цедено кис. мляко, сока от половин лимон, сол и пресен копър. Добавете и 1 с.л. сок от джинджифил (може да се пропусне).
Сервирайте ястието с наденица и картофи с препечени филийки хляб. Да ви е сладко!
Усмихнат ден желая на всички ви!
Източник: Кулинарни рецепти Mimi's kitchen, Фейсбук страница