Сладки прасковки с орехи

КамелияКамелияНовак4
11/08/2014
"По-вкусни от истински праскови са само нашите сладки прасковки с орехи. А рецептата споделяме само с вас "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции20-25 бр.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 570
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата заедно със захарта и прибавете към тях олиото и прясното мляко. Изсипете содата в брашното и с постоянно бъркане го добавете към яйчената смес.

Сложете тестото за 1 час в хладилника да стегне. След това от полученото тесто оформете топчета и сложете на 180 градуса загрята фурна да се пекат докато порозовеят. След като изстинат издълбайте всяко по малко от всяко топче и заделете трохите.

За крема разбийте маслото и захарта, добавете млякото, орехите и накрая трохите. С получената смес напълнете прасковките и ги слепете. Може да използвате и сладко или мармалад за слепването им.

Накрая ги потопете от едната страна в жълто оцветена вода, а от другата в червено оцветена вода и ги оваляйте обилно в захар. След като престоят 1 ден/нощ стават по меки и сочни.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар