Начин на приготвяне
Разбийте яйцата заедно със захарта и прибавете към тях олиото и прясното мляко. Изсипете содата в брашното и с постоянно бъркане го добавете към яйчената смес.
Сложете тестото за 1 час в хладилника да стегне. След това от полученото тесто оформете топчета и сложете на 180 градуса загрята фурна да се пекат докато порозовеят. След като изстинат издълбайте всяко по малко от всяко топче и заделете трохите.
За крема разбийте маслото и захарта, добавете млякото, орехите и накрая трохите. С получената смес напълнете прасковките и ги слепете. Може да използвате и сладко или мармалад за слепването им.
Накрая ги потопете от едната страна в жълто оцветена вода, а от другата в червено оцветена вода и ги оваляйте обилно в захар. След като престоят 1 ден/нощ стават по меки и сочни.