Начин на приготвяне
В голяма тенджера си поставяме маслото и оставяме да се разтопи.
Добавяме лука, чесъна и морковите.
Задушаваме зеленчуците за около 5-10 минути, като от времена време бъркаме.
Към тях добавяме ригана и мащерката, като разбъркваме отново.
Наливаме 7-8 чаени чаши гореща вода и след това добавяме нарязаните пилешки гърди и картофите.
Оставяме супата да се вари, докато пилешкото месо се свари.
Подправяме със сол и черен пипер и прибавяме фидето.
Поставяме капака на тенджерата и оставяме на котлона още 5-10 минути, докато е готово и фидето в пилешката супа.
Поръсваме с пресен магданоз и поставяме люта чушка, преди да сервираме пилешка супа за детокс.
Коментари