Начин на приготвяне
Царевицата се изсипва в голяма купа заедно с течността. Лукът се почиства и нарязва на ситно. Лютата чушка се измива и почиства. Нарязва се на ситно. Добавят се в купата. Чукват се яйцата. Добавят се изварата и пълнозърнестото брашно.
Разбива се, като постепенно се добавя прясното мляко до получаване на гъста смес. Подправя се със сол и черен пипер. Разбърква се. Загрява се голям тиган с незалепващо дъно на умерена температура.
Леко се намазнява. Слага се едната лентичка бекон. Запържва се, докато започне да отпуска мазнина. С нея се намазва целия тиган. Когато се запържи, се обръща от другата страна.
В единия край на тигана се слагат два малки черпака от сместа за тиганичките и се правят две палачинки, като се заравняват отгоре.
Един от бананите се нарязва на 4 парчета под ъгъл. Сложете ги в тигана, докато се карамелизират. Когато станат златисти от едната страна, се обръщат от другата.
Когато пълнозърнестите тиганички станат златисти, и те се обръщат от другата страна.
Температурата на котлона се съобразява, така че всички продукти да са готови едновременно.
В чиния се слагат тиганички, като отгоре се слагат карамелизирания банан и бекона.
Първата порция е готова. Заемете се със втората. Тиганичките с извара и бекон се сервират с табаско, което може да се добави по желание.