Пилешки пастет

Пилешки пастет

EfrosiaEfrosia
Джедай
941
4k
10
14k
15/06/2010
"Как да вземеш някоя консерва от магазина, когато пилешкият пастет се приготвя толкова лесно и е толкова вкусен"
Приготвяне30 мин.
Готвене80 мин.
Общо110 мин.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 324
  • Преглеждания за месеца71
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете пилето да се свари, отцедете и оставете да изстине.

Отделете месото от костите, ако е необходимо и го смелете два пъти в машинка за месо, заедно с яйцата.

Разбийте маслото добре и го прибавете заедно с 2 с. л. от студения бульон, в който е варено пилето.

Овкусете с подправките и чубрицата.

Разбъркайте пастета и поднесете намазан върху филийка хляб.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Добчето
Добчето
08.02.2019 15:06
Здравейте,
Струва ми се вкусотийка...но моля да добавите количества на майонеза,горчица, черен пипер...и т.н.
Също киселите краставички и те ли се пасират?
0
0