Начин на приготвяне
Брашното се пресява и се смесва със содата, канелата, джинджифила и индийското орехче.
Медът се загрява леко, добавя се маслото и кафявата захар и всичко се разбърква. Тази смес се добавя в брашното и се разбърква добре.
Добавя се едно яйце и прясното мляко и тестото се излива в тавичка. Пече се 1 час на 180 градуса. По желание в тестото може да добавите нарязан захаросан джинджифил.
Оставя се да изстине в тавата. Приготвя се лимонов сос, като три жълтъка се разбиват със захарта до пяна.
Слагат се на водна баня и разбиването продължава, като се добавя сокът и настърганата кора на двата лимона.
Добавя се ромът и виното. Сосът се загрява до сгъстяване, като непрекъснато се бърка.