Курабийки с тиква и ябълки

ЛюдмилаЛюдмила
Иноватор
5846k1k5
Курабийки с тиква и ябълки
Снимка: Людмила
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Получиха се уникални курабии с тиква и ябълки във веган вариант."

Необходими Продукти

  • брашно от тапиока - 2 с.л.
  • брашно от просо - 2 с.л., пълнозърнесто
  • бяло брашно - 2 ч.ч. приблизително
  • захар - 2 - 3 с.л.
  • топла вода - 1 ч.ч.
  • олио - 3 с.л.
  • бакпулвер - 10 г
  • ванилия - 0.2 г
  • ябълки - 2
  • пюре - 1/3 ч.ч. сварена тиква
  • пудра захар - по желание
  • сладко - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Получиха се уникални курабии с тиква и ябълки веган вариант.

Ето какво е нужно за тези вкусотийки:

Две супени лъжици брашно от тапиока размих с топла вода една чаша.

Прибавих една малка настъргана на ситно ренде ябълка, три лъжици захар.

Продължава разбиването с домакинска телена бъркалка, идва ред на три лъжици олио, пюрето от тиква, бакпулвер и брашното.

Аз сложих две лъжици от просо и бяло, общо количество около почти две чаши, да стане гъста каша. Работим с лъжица и грабваме от сместа, поставяме върху тава с хартия за печене.

С мокри ръце ги оформяме на кръгчета, с мокър пръст правим дупка в средата на топката и там поставяме малка част от сладко по желание и ваш избор. Аз сложих сладко от череши.

След това нарязах парченца ябълка и украсих сладките. Може да проявите творчество.

Пекох на 180 градуса с вентилатор до готовност. Да имат загар.

Поръсих с пудра захар. Невероятно вкусно се получават!

Който е на режим или пости, идеален вариант за постни сладки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: