Начин на приготвяне
Макароните Ригатони се сваряват в подсолена вода за 7-8 минути.
Отцеждат се и в същата вода се бланшира броколите за 3-4 минути, които предварително са измити и нарязани на малки розички.
В тиган се поставя мазнината и парчета пиле да се запечата от двете страни. Подправя се със сол, чесън на прах, риган и босилек.
Добавя се 1 чаша вода, в която е вряло броколито, и се поставя топенето сирене.
С помощта на дървена лъжица се бърка, да се разтопи топенето сирене.
В соса с пилето се прибавя и макароните Ригатони.
Разбърква се хубаво и се разпределя в две чинии пастата с броколи.
Разпределят се и броколите. Поръсват се ригатони с пилешко и броколи с пармезан и черен пипер.