Чеснова яхния с месо

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Чеснова яхния с месо1 / 2
01/10/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
145 мин.
Порции
6
"Едно от много неща, които харесваме в селските гозби е, че не се жалят продукти - от всичко се слага по много и става много вкусна"

Необходими Продукти

  • месо - 1 кг овнешко, агнешко, телешко или свинско от бут
  • чесън - 1 - 2 глави
  • масло - 5 с.л.
  • вода - 3 ч.ч.
  • оцет - 1 ч.ч.
  • черен пипер
  • кимион - прясно смлян
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парченца, измийте го и го подсушете. Загрейте маслото и го изпържете. Овкусете със сол и пипер.

Пригответе си тенджера и започнете да редите ред месо, ред почистени скилидки чесън, черен пипер, поръсете с малко кимион.

Залейте с вода или бульон и с 1 ч.ч. оцет, ако използвате овнешко месо. Варете яхнията на тих огън, докато месото уври.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

виолета
виолета
харесвам прически с дълги коси
07.12.2014 20:44