Начин на приготвяне
Лукът се нарязва на полумесеци, чесънът се наситнява, морковът се нарязва на лентички, гъбите - на филийки, а чушката - на парченца.
В сгорещено олио се запържват зеленчуците с джинджифил на прах. Като потъмнеят гъбите, се прибавя кърито, кетчупът, соевият сос и медът.
Малко след това е ред на брашното, разбърква се и при непрекъснато разбъркване, за да се избегнат бучките, се наливат 2 ч.ч. вода и по желание се разтваря 1 кубче бульон. Оставя се на слаб огън, докато зеленчуците омекнат.
Соба нудлите се сваряват според инструкциите на опаковката. Когато са готови, се отцеждат и се прибавят към бульона.
За тофуто в отделни съдове се разпределят млякото, галетата и царевичното нишесте с подправките. Тофуто се овалва в царевичното нишесте, след това се потапя в млякото, после се връща в нишестето, после пак в млякото и накрая се овалва обилно в галета.
Изпържва се в сгорещено олио по няколко минути от всяка страна, докато стане хрупкаво.
Готовото пържено тофу се разрязва и се сервира върху нудлите.
Хапнете си вкуси соба нудли с кацу тофу.