Начин на приготвяне
Нудлите се приготвят според инструкциите на опаковката.
Тофуто се нарязва на кубчета. Овалва се в малко царевично нишесте и се запържва в олио от всяка страна.
Ако ще се използва пилешко месо, по същия начин се нарязва на хапки, овалва се в царевично нишесте и се запържва до готовност на месото.
Приготвя се сосът, като се наситнява чесънът, изцежда се портокалът, добавят се останалите съставки и се разбърква до хомогенност.
Когато тофуто/пилешкото вече има лек загар, се отстранена от тигана. В останалата мазнина се изсипва сосът, като се намалява котлонът.
Разбърква се за кратко, докато се сгъсти сосът. Към него се изсипва тофуто и се разбърква, за да се покрие от всички страни.
Нудлите се разпределят в чинии и отгоре се слага готовото тофу със соса.