Gotvach.bg»Рецепти»Снакс»Гризини»Гризини без бяло брашно

Гризини без бяло брашно

JuliyaJuliya
Помощник Готвач
5377k2k1
Гризини без бяло брашно
Снимка: Juliya
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Гризини без бяло брашно, които са кето, диетични и по-вкусни от доста други рецепти за гризини"

Необходими Продукти

  • сирена - 80 г (чедър, кашкавал, пармезан)
  • бадеми - 30 г смлени
  • яйца - 25 г
  • риган
  • босилек
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете сирената на ситно ренде.

Добавете смлените бадеми и подправките и разбъркайте с вилица.

В купичка разбъркайте яйцето и добавяйте по 1-2 ч.л. към сместа, докато се получи много гъсто тесто.

Оформете около 7-8 гризини, подредете ги върху хартия за печене и печете за около 15 минути в предварително загрята на 180°С фурна.

Извадете гризините без бяло брашно и охладете.

Ако тази рецепта ви харесва, опитайте и рецептите ни за вкусни крекери или домашни соленки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: