Бисквитена торта с банани

ЕфросияЕфросияНовак301
10/07/2010
"Предлагаме Ви прекрасно решение за бърз, вкусен и неустоим десерт! Вижте тук"
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции10-12 парчета
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо79 130
  • Преглеждания за месеца248
  • Преглеждания за седмицата28
  • Коментирана8 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтворете нишестето, сложете прясното мляко, подсладено със захарта да кипне и направете крема.

Започнете да редите тортата в правоъгълна тава, като на дъното полеете малко крем, след това ред бисквити, отново крем, ред банани, ред бисквити и т.н.

Най-отгоре полейте обилно с останалия крем и поръсете с наситнени орехи.

Оставете тортата да престои 6 часа преди да сервирате.

Рейтинг

5 16
4 10
3 6
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Емилия
Емилия
23.11.2013 18:44
Много вкусна става, ако бисквитите не са обикновени,а "Еверест" или "Роден край" и се заливат с яйчен крем, а не с нишестен.
1
0
Пепи
Пепи
17.07.2013 22:59
Стига се си измисляли глупости,как 5 пакета бисквити ще се напоят с 1.2литра мляко!Вкарвате хората в разходи и ги обричате на неуспех!
8
0
Йданна
Йданна
10.02.2016 14:33
Скъпа, Пепи, млякото е за нишестето, не за бисквитите... помисли.
1
0
Василена Баева
Да, бисквитите, за да не стават сухи, се топят в прясно мляко или компот.Може да се прибави и есенция ром. :)
3
2