Шкембе по далматински

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
20/10/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо979
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свареното шкембе на ивички, още докато е топло. В малка тенджерка сложете маслото, нарязания на ситно чесън и шкембето.

Запържете. Налейте малко бульон /от варенето на шкембето/ и варете 10-тина минути.

Свалете от огъня и с непрекъснато разбъркване добавете разбитите на пяна жълтъци. Когато поизстине, добавете кашкавала и лимонов сок.

Емайлирана тенджера с декорация ПАСТА 5.5л
Приготвяй си тази рецепта в:
Емайлирана тенджера с декорация ПАСТА 5.5л
24.99 лв.
Виж ››

Качествена емайлирана тенджера с цветна декорация, в която дълго ще приготвяне любимите гозби на семейството си.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар